Ασπρόπυργος: Συνελήφθη γυμναστής δημοτικού σχολείου για παρενόχληση μαθητών

Γυμναστής σε δημοτικό σχολείο στον Ασπρόπυργο, συνελήφθη καθώς κατηγορείται ότι παρενοχλούσε μαθητές του. Σύμφωνα με τις καταγγελίες φέρεται να προσέγγιζε παιδιά και να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες.

Ο 30χρονος καθηγητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή. Γονείς μαθητών έχουν ήδη καταθέσει, ενώ το ίδιο έκανε και ο διευθυντής του εν λόγω σχολείου.

Ο κατηγορούμενος γυμναστής υποστηρίζει πως έχει αναπηρία 67%, λόγω της διαταραχής Άσπερνγκερ. Προανάκριση για τις καταγγελίες διεξάγει το ΤΑ Ασπροπύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος συνελήφθη για περιστατικό που συνέβη χθες, αλλά διερευνώνται και άλλες καταγγελίες γονέων για 7 προγενέστερα περιστατικά.

Οι καταγγελίες των γονέων για τον γυμναστή

Οι πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι ο 30χρονος, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται να έλεγε στα παιδιά να σηκώσουν τη μπλούζα τους ή να κατεβάσουν το παντελόνι τους, με την πρόφαση ότι ήθελε να δει αν έχουν χτυπήσει κάπου. Επίσης, σύμφωνα με τις καταθέσεις φέρεται να γαργαλούσε τα παιδιά στην κοιλιά ενώ φέρεται να μην τους άφηνε να βγουν στο προαύλιο και τα κρατούσε στην τάξη.

Ένα από τα παιδιά αποκάλυψε τα όσα έγιναν στους γονείς τους, που πήγαν και έκαναν μήνυση σε βάρος του γυμναστή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.  Ακολούθησαν οι καταγγελίες των υπόλοιπων γονέων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του, δεν εντοπίστηκε υλικό με πορνογραφικό υλικό.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ