ΑΣΟΕΕ: “Μας έχουν στοχοποιήσει” λέει ο φοιτητής που δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα

Την επίθεση που δέχτηκε από τρία άτομα το απόγευμα της Τρίτης, περιέγραψε στην τηλεοπτική κάμερα ο φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), Οδυσσέας Βλαχονικολός.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο φοιτητής ανέφερε ότι τρεις άγνωστοι νεαροί του επιτέθηκαν καθώς έβγαινε από το Πανεπιστήμιο για να πάει στο σπίτι του. “Με αναγνώρισαν και μου επιτέθηκαν”, σημείωσε. Όπως ανέφερε, ο ίδιος ανήκει σε μία νέα “φοιτητική φιλελεύθερη οργάνωση” που λέγεται (ΠΑνΚΣ) και “πάρα πολλές φορές αυτά τα άτομα μας έχουν στοχοποιήσει”.

“Κάποια άτομα ενοχλούνται που μιλάμε δημόσια, με καθαρά πρόσωπα. Πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και τους είπα ότι οι δράστες είναι μέσα και μου απάντησαν πως δεν μπορούν να επέμβουν διότι είναι μέσα φοιτητές…. Αυτό που βλέπω είναι μία αδυναμία θεσμικής προστασίας…”, συνέχισε ο Οδυσσέας Βλαχονικολός για να διευκρινίσει ότι ως παράταξη “είχαμε εκφραστεί υπέρ της θέσπισης μίας πανεπιστημιακής φύλαξης, λόγω των πολλών περιστατικών βίας”.

Για το θέμα ερωτήθηκε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ, επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη διαβεβαίωσαν ότι έγιναν “όλες οι ενέργειες”. Το πρόσωπο κατέθεσε και γίνεται “αναλυτική έρευνα από την αστυνομία σχετικά με τα περιστατικά που κατέθεσε ο νεαρός”, πρόσθεσε η υπουργός Παιδείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ