Άρτα: Από χτύπημα με πέτρα ο θάνατος του 66χρονου που δολοφονήθηκε από τον γιο του

Ένα ισχυρό χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι, αποτελεί την αιτία του θανάτου του 66χρονου πατέρα από την Άρτα που δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου του γιου,, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας, και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/09).

Άρτα-Ομολόγησε ο 38χρονος: «Χτύπησα τον πατέρα μου με πέτρες στο κεφάλι»

Παράλληλα, το θύμα έφερε και άλλα χτυπήματα στο κεφάλι ενώ βρέθηκε σε κατάσταση σήψης και είχε δαγκωματιές από ζώα, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Το χρονικό της εξαφάνισης που αποδείχθηκε δολοφονία

Πρόκειται για την πατροκτονία που έχει συγκλονίσει όλη την χώρα. Πατέρας και γιος, επέστρεφαν από την Λαμία στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Άρτα και είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη.

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο 38χρονος είχε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας για εξετάσεις.

Την επόμενη ημέρα πήρε εξιτήριο και μαζί με τον πατέρα του επέστρεφαν στην Άρτα και τα ίχνη τους χάθηκαν.

Χθες, Τρίτη (26/09), ο δράστης εντοπίστηκε και ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημά του, υποδεικνύοντας τους το πτώμα του πατέρα του σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε ο ίδιος.

Τον συντονισμό της έρευνας που οδήγησε τελικά στην εξιχνίαση του εγκλήματος είχε η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας.

Στο μεταξύ ο πατροκτόνος οδηγήθηκε σήμερα (27/9) στο δικαστικό μέγαρο της Άμφισσας προκειμένου να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο, Πέμπτη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ