Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Έτσι διέφυγαν από την Ελλάδα – Είχαν μεταμφιέσει τον Ράινερ;

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ, για τον οποίο έχει εκδοθεί Amber Alert μετά την αρπαγή του από το σπίτι όπου διέμενε με την μητέρα του, στην Κηφισιά. Το παιδί απήγαγαν ο πατέρας και ο θείος του και διέφυγαν αεροπορικώς προς την Δανία από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αυτή τη στιγμή, οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου “Μακεδονία” για να διαπιστωθεί αν είχαν μεταμφιέσει το παιδί, καθώς τα μαλλιά του είναι ιδιαιτέρως χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας μαζί με τον θείο άρπαξαν τον 6χρονο την περασμένη Τρίτη, στις 20:00. Στη συνέχεια άφησαν το λευκό βαν στην εταιρεία ενοικίασης, ενώ είχαν ένα δεύτερο αυτοκίνητο με το οποίο πήγαν οδικώς στη Θεσσαλονίκη.

Κηφισιά Εξαφάνιση 6χρονος

Είναι βέβαιο ότι επέλεξαν να πάνε οδικώς στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” καθώς έχει εντοπιστεί το σήμα από το κινητό του θείου του παιδιού στην περιοχή Καλλιθέα κοντά στην Λαμία.

Ο πατέρας, ο θείος και το παιδί επιβιβάστηκαν στην πτήση των 6:25 από τη Θεσσαλονίκη για την Δανία.

Κατά πάσα πιθανότητα το διαβατήριο του παιδιού είχε παραπλήσιο όνομα με του πατέρα, με αποτέλεσμα να μην προκαλέσει υποψίες. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το διαβατήριο του παιδιού ήταν κλεμμένο ή πλαστό.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ