Αρπαγή 14χρονης στη Νίκαια: Είχε πέσει ξανά θύμα απαγωγής από τον ίδιο άνδρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από την περιοχή της Νίκαιας. Την ανήλικη απήγαγε ένας άνδρας την ώρα που πήγαινε στο φούρνο της γειτονιάς της, την άρπαξε με την βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το mega, η 14χρονη Μαρκέλλα μαζί με την αδελφή της κατευθύνονταν στον φούρνο της γειτονιάς τους για να πάρουν ψωμί. Κάποια στιγμή, ένας άνδρας έτρεξε, άρπαξε την ανήλικη, την έβαλε με την βία μέσα στο αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

«Μπροστά στα μάτια μου την πήραν με το ζόρι και έφυγαν κατευθείαν», δήλωσε η αδελφή της 14χρονης.

«Φοβάμαι πάρα πολύ για την Μαρκέλλα. Την άρπαξε με το ζόρι, έσπρωξε την μεγάλη κόρη μου, ζήτησαν βοήθεια, την πήρε ο δράστης και έφυγαν. Πήγε να την πειράξει», είπε η μητέρα της.

Η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε το Amber Alert.

Η Μαρκέλλα είχε πέσει θύμα απαγωγής και πάλι πριν από λίγες ημέρες από τον ίδιο δράστη έξω από το σχολείο της, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. Την κράτησε για αρκετές ώρες σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά ώσπου να καταφέρει να αποδράσει. Η οικογένεια της ανήλικης του έκανε μήνυση αλλά η αστυνομία δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

«Πριν από 20 μέρες τρόμαξε την μικρή με το μαχαίρι, ήθελε να την βιάσει. Η μικρή φοβήθηκε πολύ τότε να πάει σχολείο, κάθισε 10 ημέρες σπίτι. Μίλησε σε ψυχολόγο, σε εισαγγελέα, έκανε εξετάσεις, μίλησε στην αστυνομία η Μαρκέλλα. Μας παρακολουθούσε ο δράστης. Θέλω να βρω το παιδί μου και ο δράστης να τιμωρηθεί», δήλωσε η μητέρα της Μαρκέλλας.

Η Μαρκέλλα, έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα της αρπαγής της φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Η οικογένειά της παρακαλεί οποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ