Αργυρούπολη: Κάθειρξη 10 ετών στον 47χρονο νταή που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

Στη φυλακή οδηγείται ο αποκαλούμενος «νταής της Αργυρούπολης» μετά την καταδίκη του σήμερα σε δέκα χρόνια κάθειρξης για τον βαρύτατο ξυλοδαρμό της 41χρονης συντρόφου του τον Ιανουάριο του 2022. Το δικαστήριο αν και του αναγνώρισε κατά πλειοψηφία το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς, μετά την πράξη δεν του χορήγησε ανασταλτικό στην έφεση.

Της Άννας Κανδύλη

Την καταδίκη του 47χρονου είχε προτείνει νωρίτερα και ο εισαγγελέας της έδρας ο οποίος μεταξύ άλλων στην αγόρευσή του ανέφερε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταθλητής του τζούντο κι όχι του …πινγκ πονγκ ήξερε τι μπορούσε να προκαλέσει με τα χτυπήματά του.

«Δεν μπορεί να χτυπάς με τέτοια δύναμη και να μην αποδέχεσαι εκείνη την ώρα ότι μπορεί να σκοτώσεις. Η σφοδρότητα των χτυπημάτων δείχνει ότι αποδέχθηκε το αποτέλεσμα», σημείωσε ο εισαγγελικός λειτουργός αμφισβητώντας και την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που απέδιδε στον δράστη σοβαρή ψυχοπαθολογία αλλά και τον ισχυρισμό του περί βρασμού ψυχικής ορμής επειδή η 41χρονη του αποκάλυψε πως είχε παράλληλη σχέση. «Χτύπησε το θύμα του με τεράστια δύναμη! Αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι δύναμη έχουν τα χέρια του και χτυπάει ανελέητα! Ανελέητα! Δεν άφησε σημείο του σώματος της χωρίς να το χτυπήσει! Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο!», σημείωσε ο εισαγγελέας.

Ο 47χρονος κατά την απολογία του ζήτησε συγγνώμη ενώ υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς και πως ήταν θυμωμένος από την αποκάλυψη της συντρόφου του για σχέση με άλλο πρόσωπο. «Το απόγευμα και μετά ξεκίνησα μόνος μου πάλι να πίνω ρακί μέχρι τα ξημερώματα και κάποια στιγμή έκανα και χασίς. Και την ώρα που ξάπλωσα γύρισε και μου είπε θέλω να σου πω και κάτι άλλο ακόμη. Μου έλεγε ότι είχε κάτι με έναν Αλβανό από τη λαϊκή. Γύρισα κατά πάνω της, σηκώνομαι όρθιος και τη χαστουκίζω τρεις φορές. Ξαναγυρνάω τη βλέπω γυρισμένη στο πλάι και έπαθα σοκ στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε έτσι. Φώναζα Όλγα, Όλγα, δεν είχε αίματα. Τεντώνει τα χέρια της και τα πόδια της δεν ανταποκρινόταν. Πήρα το 166, βγαίνει τηλεφωνητής, το έκλεισα, πήρα την αδελφή μου να ειδοποιήσει ασθενοφόρο».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ