Αργυρούπολη: Αμετανόητος ο 46χρονος δράστης του άγριου ξυλοδαρμού – “Δεν το ήθελα” – ΒΙΝΤΕΟ

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί την Τρίτη, ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη. Η 40χρονη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, δεν ήταν η πρώτη γυναίκα που είχε βιώσει τη βαναυσότητα στα χέρια του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον Δεκέμβριο του 2015 στο Άργος, ο 46χρονος φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει την τότε 24χρονη σύντροφό του, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, παίρνοντας μαζί της το παιδί τους.

Αργυρούπολη: Tα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς

Ο 46χρονος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής  και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν φοβισμένος και δεν είπε πολλά στην Ασφάλεια, καθώς, όπως ανέφερε, θα απολογηθεί στον ανακριτή. Φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε την σύντροφό του, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν ήθελε να την στείλει στο νοσοκομείο. “Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι η ιστορία. Την χτύπησα αλλά δεν είχα πρόθεση να τη σκοτώσω. Δεν το ήθελα. Δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω τέτοια ζημιά” ήταν τα πρώτα λόγια 46χρονου

Ο 46χρονος, ο οποίος γνωρίζει πολεμικές τέχνες, χτύπησε τόσο βάναυσα την άτυχη γυναίκα, ώστε την άφησε αναίσθητη. Αμέσως μετά, όπως μετέδωσε ο ALPHA, τηλεφώνησε στην αδελφή του και της εκμυστηρεύτηκε τι είχε κάνει. “Την έχω χτυπήσει, δεν ξέρω αν την έχω σκοτώσει” φέρεται να της είπε, ζητώντας της να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Αργυρούπολη: “Άγριος σαν γεράκι ο 46χρονος”

“Άγριος σαν γεράκι και Τσαμπουκαλής”. Έτσι χαρακτηρίζουν οι γείτονες του ζευγαριού τον αθλητή πολεμικών τεχνών.

«Ο 46χρονος είχε εμφανιστεί στον σύλλογό μας. Είχαμε ακούσει διάφορα πράγματα και προτιμήσαμε να μην τον έχουμε στον σύλλογό μας.Τα είχε με μία αθλήτρια του συλλόγου μας, και εγώ προσωπικά είχα πληροφορηθεί ότι η κοπέλα δεν περνούσε καλά μαζί του» δήλωσε ένας προπονητής του τζούντο που γνώριζε τον 46χρονο.

Αργυρούπολη: Οργισμένη η κόρη του 46χρονου – «Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή»

Η ανάρτηση της κόρης του 46χρονου αποτυπώνει την οργή της. Στη γειτονιά οι περισσότεροι γνώριζαν τον χαρακτήρα του και “περίμεναν ότι θα γινόταν”. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς δεν θέλει να μιλά για εκείνον.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, η κόρη του δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Αργυρούπολη- ξυλοδαρμός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ