Αργυρούπολη: Tα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς και το τηλεφώνημα στην αδελφή του

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 46χρονος, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον “Ευαγγελισμό”.

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν φοβισμένος και δεν είπε πολλά στην Ασφάλεια, καθώς, όπως ανέφερε, θα απολογηθεί στον ανακριτή.  Φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε την σύντροφό του, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν ήθελε να την στείλει στο νοσοκομείο.  “Δεν ήθελα να γίνει το κακό που προκάλεσα” φέρεται να τους είπε. Υποστήριξε ότι καβγάδιζαν πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, όμως την περασμένη Παρασκευή έχασε τον έλεγχο.

Ο 46χρονος, ο οποίος γνωρίζει πολεμικές τέχνες, χτύπησε τόσο βάναυσα την άτυχη γυναίκα, ώστε την άφησε αναίσθητη. Αμέσως μετά, όπως μετέδωσε ο ALPHA, τηλεφώνησε στην αδελφή του και της εκμυστηρεύτηκε τι είχε κάνει. “Την έχω χτυπήσει, δεν ξέρω αν την έχω σκοτώσει” φέρεται να της είπε, ζητώντας της να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Η εκτίμηση των αστυνομικών ήταν ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρυβόταν σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου, ή ακόμη και στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε. Ωστόσο, οι Αρχές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να παραδοθεί από μόνος του, όπως και τελικά έγινε.

Ο 46χρονος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα που βρισκόταν τις ημέρες που μεσολάβησαν από την Παρασκευή, οπότε και σημειώθηκε το περιστατικό.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ