Άργος: «Είδα ένα μονόπετρο, νόμιζα ότι έχει σχέση, ξέφυγα» – Η κατάθεση του 34χρονου που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του

Στην υποψία ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση καθώς είχε ένα μονόπετρο, απέδωσε τις σοκαριστικές πράξεις του ο 34χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του στο Άργος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, στην κατάθεσή του, ο 34χρονος δράστης ανέφερε: «Νόμιζα ότι η γυναίκα μου είχε εξωσυζυγική σχέση μιας και είχε και το μονόπετρο. Της είπα ότι μου κρύβει κάτι μεγάλο, εκείνη μου έλεγε ότι είμαι τρελός και ότι την ζηλεύω. Της είπα ότι με κοροϊδεύει, εκεί ξέφυγα. Τη χτύπησα 4-5 χαστούκια».

Παράλληλα, ο 34χρονος κατέθεσε πως δεν ακούμπησε με κάποιο άλλο αντικείμενο την γυναίκα του. «Ούτε με χλωρίνη, καθαριστικά, κινητό τηλέφωνο, σίδερο. Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου, με θέλουν όλες οι γυναίκες».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως «έπιασα δουλειά απέναντι από το μαγαζί για να παρατηρώ τον άνδρα. Έβλεπα σούρτα – φέρτα παρουσία των παιδιών μου και της συζύγου μου μ’ αυτόν. Η (…) έστελνε τη γυναίκα να ψωνίζει για να ξεφτιλίζει τον (…), για να δώσει τα χαιρετίσματα. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε σχέση με τη γυναίκα μου. Μετά έμαθα ότι είχε σχέση με τη (…). Έμαθα ότι ο (…) πίεζε τη (…) και την (…) για να πηγαίνουν να τον βλέπουν.

Νόμιζα ότι η γυναίκα μου είχε εξωσυζυγική σχέση μιας και είχε και το μονόπετρο. Της είπα ότι μου κρύβει κάτι μεγάλο. Ήρθαμε σε σύγκρουση, μου έλεγε ότι είμαι τρελός και ότι την ζηλεύω. Άρχισε να θολώνει το μυαλό μου. Η γυναίκα μου ήταν στο μπάνιο. Μπήκα στο μπάνιο θόλωσα, της είπα ότι με κοροϊδεύει, εκεί ξέφυγα. Τη χτύπησα 4-5 χαστούκια. Κάπως την έπιασα και πέσαμε κάτω.

Άρχισε να οδύρεται ότι δεν μου κρύβει τίποτα. Δεν την ακούμπησα με κανένα άλλο αντικείμενο. Ούτε με χλωρίνη, καθαριστικά, κινητό τηλέφωνο, σίδερο. Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου, με θέλουν όλες οι γυναίκες.

Προσβλήθηκα και τη ρώτησα τι μου κρύβει. Μου είπε ότι η (…) διατηρούσε κρυφή σχέση».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ