ΑΠΘ: «Σας δίνουμε υπόσχεση, οι ένοχοι θα πληρώσουν» – Τα συγκλονιστικά μηνύματα για τους νεκρούς φοιτητές στα Τέμπη

Ένα συγκινητικό μνημείο, όπου αναγράφονται τα ονόματα των φοιτητών που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη, έχουν δημιουργήσει οι φοιτητές στο Πολυτεχνείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Οικονόμου: Την Πέμπτη το υπουργικό συμβούλιο για τα Τέμπη – Κανονικά υποψήφιος στις εκλογές ο Καραμανλής

Με μηνύματα όπως «δεν θα περάσει έτσι» και «σας δίνουμε υπόσχεση, οι πραγματικοί ένοχοι θα πληρώσουν, θα φροντίσουμε εμείς για αυτό», οι φοιτητές τιμούν σήμερα την μνήμη των συμφοιτητών τους, που δεν θα βρεθούν ξανά στις σχολές τους. Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα μαθημάτων μετά την ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη.

Με λουλούδια, μηνύματα και κεριά οι φοιτητές εκφράζουν την θλίψη τους για τον πρόωρο και άδικο χαμό τόσων νέων ανθρώπων.

Τέμπη: Σε εφέτη ανακριτή η υπόθεση – Ξεχωριστή έρευνα για την καθυστέρηση στα έργα εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο φοιτητές κάλυψαν με μαύρο πανί και λευκά λουλούδια το άγαλμα του Αριστοτέλη στην πρυτανεία του πανεπιστημίου.

Σε δηλώσεις του νωρίτερα στο ThessToday.gr ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Νίκος Παπαϊωάννου ανέφερε πως «ως πατέρας αλλά και ως πρύτανης λυγίζω μπροστά στα οδυνηρά συναισθήματα που μας διακατέχουν όλους και με βάση αυτά ζητάω να είμαστε όλοι μια γροθιά είτε ως ακαδημαϊκή κοινότητα είτε ως κοινωνία για να στηρίξουμε πάνω απ’ όλα τις οικογένειες των θυμάτων, είτε είναι παιδιά του Αριστοτελείου είτε είναι άλλοι συνάνθρωποί μας».

Τέμπη: Θρήνος στην Αμαλιάδα για τον μηχανοδηγό – Αύριο η κηδεία του

Δείτε φωτογραφίες:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ