Απόστολος Λύτρας: Την προσωρινή κράτησή του θα ζητήσει ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου – Γιατί κατέθεσε μηνύσεις

Εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα καθώς ο δικηγόρος της συζύγου του, Θέμης Σοφός, αναμένεται εντός της ημέρας να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση για παραβίαση περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου. Θα ζητήσει δε, την αντικατάσταση των όρων που του επιβλήθηκαν μετά την απολογία του με προσωρινή κράτηση.

Της Άννας Κανδύλη

Όπως είναι γνωστό, το βράδυ η σύζυγος του κατηγορούμενου ενεργοποίησε το panic button. Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ενός ακόμα προσώπου από το οικογενειακό του περιβάλλον και ενός δικηγόρου, οι οποίοι πήγαν χθες (18/6) το βράδυ στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάραξη οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση και για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά του σπιτιού όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής αφού φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία και στη συνέχεια στην ανακρίτρια η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο για το εάν θα πρέπει να αντικατασταθούν οι περιοριστικοί όροι με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ