ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τρόμος για δύο γυναίκες σε Παλλήνη και Γλυφάδα από επίθεση ληστών

Επίθεση από ληστές μέσα στα σπίτια τους δέχθηκαν δύο γυναίκες σε Παλλήνη και Γλυφάδα. Οι κακοποιοί χρησιμοποίησαν βία σε βάρος των θυμάτων τους και στις δύο περιπτώσεις για να τους αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η πρώτη ληστεία έγινε στην Παλλήνη πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Τρεις άνδρες που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι μιας γυναίκας ενώ ήταν μόνη της στις 9 το πρωί. Οι δύο από αυτούς την ακινητοποίησαν και ο τρίτος την απειλούσε προκειμένου να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα στο σπίτι της.

Η γυναίκα τρομαγμένη και υπό την απειλή του ξυλοδαρμού αποκάλυψε στους ληστές το σημείο που είχε χρήματα, οι ληστές τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, μια γυναίκα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της στη Γλυφάδα δέχθηκε επίθεση από ληστή στις 3:30 το μεσημέρι, ο οποίος την απείλησε για να του δώσει χρήματα. Η γυναίκα του επαναλάμβανε ότι δεν είχε κρυμμένα χρήματα στο σπίτι και τότε ο κακοποιός άρπαξε με την βία την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και εξαφανίστηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ