Αποκαλύψεις σοκ για τον εφιάλτη της 14χρονης στα Φιλιατρά – Την εξέδιδε η αδελφή της και της έδινε χασίς πριν από τα ραντεβού

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε ένα 14χρονο κορίτσι στα χέρια της 19χρονης αδελφής της και του 28χρονου φίλου της, στα Φιλιατρά. Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, έπειτα από καταγγελία που έκανε ο πατέρας των δύο κοριτσιών στην Αστυνομία, ότι η μεγάλη κόρη του και ο φίλος της εξέδιδαν την ανήλικη κόρη του, έναντι αμοιβής. Η 19χρονη από τη Βουλγαρία και ο ομοεθνής φίλος της, συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τους ασκήθηκαν διώξεις. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες εξέδιδαν την 14χρονη κυρίως σε αλλοδαπούς υπηκόους στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο σωματέμποροι έδιναν χασίς στην 14χρονη πριν από κάθε ερωτικό ραντεβού, που της έκλειναν. Αυτό προέκυψε από την κατάθεση της ανήλικης, ενώ επιβεβαίωσε την καταγγελία και η 19χρονη αδελφή της.

Την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι στα Φιλιατρά, ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα και θα συνευρίσκονταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, για κάθε ερωτικό ραντεβού η 19χρονη και ο Βούλγαρος θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς έσωσαν την τελευταία στιγμή την 14χρονη από τα σατανικά σχέδια του ζευγαριού. Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη είχαν κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς πακιστανικής καταγωγής, στη Γαστούνη. Οι γονείς πληροφορήθηκαν το γεγονός και κατάφεραν να εντοπίσουν την ανήλικη πριν από τα ραντεβού.

Τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας. Όπως αναφέρει η eleftheriaonline.gr, χθες οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Κυπαρισσίας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία, διάθεση ναρκωτικών και αρπαγή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Από την εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη και κατά αγνώστων για την τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο. Οι δύο συλληφθέντες πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια και θα απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο και ζήτησαν να τους οριστεί από το δικαστήριο.

Ο εφιάλτης για την 14χρονη φαίνεται πως είχε ξεκινήσει τουλάχιστον πριν από 10 ημέρες. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Κυριακής, όταν οι γονείς των δύο κοριτσιών -που όπως όλα δείχνουν δεν φαίνεται να γνώριζαν κάτι- άρχισαν να τα αναζητούν. Έπειτα από σχετικές πληροφορίες, οι γονείς έφτασαν στη γειτονιά που έμεναν αρκετοί αλλοδαποί εργάτες γης, σε παλιά οικήματα. Όταν διαπίστωσαν ότι τα κορίτσια βρίσκονταν μέσα σε αυτά τα σπίτια προκλήθηκε ένταση και κλήθηκε η Αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ