Κρήτη: Η μαρτυρική ζωή της 11χρονης δίπλα στον θείο της – Την έδερνε, ασελγούσε σε βάρος της και την άφηνε νηστική

Έναν «Γολγοθά» βίωνε η 11χρονη στην Κρήτη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εκμυστηρεύτηκε στην δασκάλα της ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά ο θείος της.

Η μαθήτρια Δημοτικού αποφάσισε να μιλήσει για τη μαρτυρική ζωή της στο σπίτι του 58χρονου θείου της.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, έμεινε ορφανό από πατέρα, η μητέρα ζει αλλά είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ μία γιαγιά που υπάρχει, είναι υπερήλικη και δεν μπορεί να το φροντίσει.

Έτσι είχε αναλάβει να το πάρει κοντά του και να το μεγαλώσει ο αδελφός του πατέρα, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος και πολύτεκνος.

Ο 58χρονος χώρισε και έμεινε μόνος στο σπίτι με το κοριτσάκι. Τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικά.

Το παιδί φέρεται να κατήγγειλε ότι το έδερνε, ασελγούσε σε βάρος του, ενώ πήγαινε από 8 ετών μόνο του στο σχολείο, το οποίο μάλιστα ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι.

Τις περισσότερες φορές ήταν πεινασμένο και σχεδόν πάντα απεριποίητο.

Παρ’ όλα αυτά, τόσα χρόνια δεν υπήρξε ουδεμία ουσιαστική παρέμβαση από αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξακριβωθεί τι γίνεται με το κοριτσάκι, πώς ζει, πώς μεγαλώνει, αν είναι καλά.

Τώρα φιλοξενείται προσωρινά στο νοσοκομείο μέχρι να κριθεί η τύχη του σε κάποια δομή, ενώ ο 58χρονος οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ