Απαγωγή Κυπαρίσση: Βρέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ χρήματα που δόθηκαν ως λύτρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.  Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικές Αρχές έχουν ήδη εντοπίσει μέρος των χρημάτων που έδωσε η οικογένεια του επιχειρηματία στους απαγωγείς ως λύτρα. Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λύτρα που δόθηκαν ανέρχονται σε 800.000 ευρώ.

Το πρωί του Σαββάτου προσήχθησαν στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής τρεις ύποπτοι. Πρόκειται για δύο άνδρες 41 και 34 ετών και μία γυναίκα 39 ετών (ζευγάρι με έναν από τους υπόπτους). Οι τρεις προσαχθέντες βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και εξετάζεται ο ρόλος τους στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η προσαγωγή τους έγινε στο κέντρο της Αθήνας και αυτή την ώρα αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα στα σπίτια τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που εμφανίζονταν από χθες αισιόδοξοι για την εξιχνίαση της υπόθεσης, εκμεταλλεύτηκαν σε πρώτη φάση ένα λάθος που έκανε η συμμορία και έτσι τους εντόπισαν. Επίσης, εκτιμούν πως στη συμμορία εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμη τρία άτομα, τα οποία και αναζητούν.

Τα τρία άτομα που έχουν προσαχθεί δεν έχουν ομολογήσει, έως αυτή την ώρα, ωστόσο, από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, θεωρείται βέβαιη η εμπλοκή τους στην απαγωγή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ