Απαγωγή Κυπαρίσση: Νέες πληροφορίες για τους υπόπτους που προσήχθησαν – Αναζητούν ακόμη τρεις

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος απελευθερώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Το πρωί του Σαββάτου προσήχθησαν στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής τρεις ύποπτοι. Πρόκειται για δύο άνδρες 41 και 34 ετών και μία γυναίκα 39 ετών (ζευγάρι με έναν από τους υπόπτους). Οι τρεις προσαχθέντες βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και εξετάζεται ο ρόλος τους στην υπόθεση.

Γιώργος Κυπαρίσσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η προσαγωγή τους έγινε στο κέντρο της Αθήνας και αυτή την ώρα αστυνομικοί πηγαίνουν για να κάνουν έρευνα στα σπίτια τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που εμφανίζονταν από χθες αισιόδοξοι για την εξιχνίαση της υπόθεσης, εκμεταλλεύτηκαν σε πρώτη φάση ένα λάθος που έκανε η συμμορία και έτσι τους εντόπισαν. Επίσης, εκτιμούν πως στη συμμορία εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμη τρία άτομα, τα οποία και αναζητούν.

Τα τρία άτομα που έχουν προσαχθεί δεν έχουν ομολογήσει, έως αυτή την ώρα, ωστόσο, από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, θεωρείται βέβαιη η εμπλοκή τους στην απαγωγή.

Σημειώνεται, ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για την υπόθεση της απαγωγής, που εξιχνιάζεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όσο και για άλλα θέματα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Κυπαρίσση

Όπως είπε ο επιχειρηματίας, «θα τα πούμε σιγά σιγά όλα. Είμαι καλά. Ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και είμαστε κομπλέ».

Σε ερώτηση για το πώς βίωσε όλη αυτή την κατάσταση, απάντησε ότι «είναι σοκ όλη η φάση. Προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ήμουν σε ένα δωμάτιο. Δεν ξέρω πόσα άτομα ήταν μαζί μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μιλούσαν καθαρά ελληνικά». Όπως είπε ο επιχειρηματίας «Να ξελαμπικάρω λίγο και θα τα πούμε όλα».

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης περιγράφοντας τη στιγμή της απαγωγής του, τόνισε ότι «παρίσταναν τους αστυνομικούς. Μου είπαν «κατέβα κάτω», μου πέρασαν χειροπέδες, μου φόρεσαν κουκούλα και με έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ