Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε κρησφύγετο στο Χαλάνδρι – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 45χρονου

Εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση. Τη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός 45χρονου στο Χαλάνδρι και ερευνάται η εμπλοκή του στην υπόθεση.  

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έφερε στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψής του. Στο βίντεο απεικονίζεται ο συλληφθείς να είναι τραυματισμένος από τα πυρά των αστυνομικών, οι οποίοι φαίνεται να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Το μαύρο τετρακίνητο αυτοκίνητο είναι ένα από αυτά που, σύμφωνα με τις Αρχές, χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή του επιχειρηματία.  Οι Αρχές είχαν καταλήξει εδώ καιρό στο συγκεκριμένο όχημα. Τις τελευταίες έξι μέρες το είχαν εντοπίσει στο Χαλάνδρι και αναζητούσαν τον οδηγό του.

Τη Δευτέρα το απόγευμα τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν. Κατά τον έλεγχο του οχήματος ο 45χρονος κινήθηκε με αυτό κατά των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει. Τότε, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στους τροχούς του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ύποπτος.

Ο 45χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου. Τα στελέχη της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους ασύλληπτους συνεργούς στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση και τα υπόλοιπα λύτρα.

Την ίδια ώρα, μετά τη σύλληψη του 45χρονου πρώην πυγμάχου στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής εντόπισαν ένα από τα δύο κρησφύγετα των απαγωγέων. Πρόκειται για χώρο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε κρατηθεί όμηρος ο επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑLPHA, το κρησφύγετο ήταν ένα ισόγειο σε ήσυχο δρόμο, που αποτελεί παράδρομο της Αττικής Οδού. Προφανώς οι απαγωγείς είχαν επιλέξει τον συγκεκριμένο χώρο για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Κοντά στο σημείο υπάρχουν ένα νηπιαγωγείο και ένα δημοτικό σχολείο και γι’ αυτό οι απαγωγείς είχαν βάλει στον επιχειρηματία ωτοασπίδες προκειμένου να μην ακούει τις φωνές των παιδιών.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ