Απαγωγή επιχειρηματία: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η υπόθεση της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία από το Πικέρμι. Οι δράστες, έχουν επικοινωνήσει τουλάχιστον πέντε φορές κι έχουν κάνει γνωστές τις απαιτήσεις τους στην οικογένεια του απαχθέντα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star.

Οι απαγωγείς στέλνουν τα μηνύματα από κινητό, μέσω γνωστής κρυπτογραφημένης εφαρμογής. Το ποσό του ενός εκατομμυρίου, που φέρεται να ζήτησαν οι απαγωγείς, είναι ιδιαίτερα μεγάλο για την οικονομική επιφάνεια του επιχειρηματία. Πόσο μάλλον να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό σε μετρητά, μέσα σε λίγες μέρες και μάλιστα τώρα στις γιορτές.

Φαίνεται ότι έγινε σοβαρή προσπάθεια να πέσει το ποσό σε ρεαλιστικά επίπεδα, ώστε να υπάρξει αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 40χρονου επιχειρηματία και μάλιστα πολύ σύντομα.

Το γεγονός ότι, υπήρξε άμεση επικοινωνία τις πρώτες κιόλας στιγμές της απαγωγής, δείχνει ότι πιθανότατα οι δράστες δεν έχουν προετοιμαστεί για ομηρεία που θα μπορούσε να κρατήσει πολλές μέρες, ούτε έχουν απομακρυνθεί και πολύ, από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά, όμως, είναι απλές εκτιμήσεις και θα απασχολήσουν την αστυνομική έρευνα σε δεύτερο χρόνο.

Αυτή τη στιγμή απόλυτη προτεραιότητα των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση, είναι η ασφάλεια του απαχθέντα. Να αφεθεί ελεύθερος όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να επιστρέψει σώος πίσω στην οικογένειά του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ