Αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Realfm 97,8: Υιοθετούμε εκπαιδευτικά τους μαθητές της Γ Λυκείου στο Δομένικο

Ο αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βαγγέλης Ροδόπουλος, μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. “Μετά τα τελευταία γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην Ελασσόνα και τις καταστροφές που προέκυψαν σε σπίτια και σχολεία, αποφασίσαμε στο χωριό που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο και είναι το Δομένικο, να υιοθετήσουμε εκπαιδευτικά όλους τους μαθητές της τρίτης Λυκείου. Μιλάμε για περίπου 30 μαθητές, στους οποίους δίνουμε τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε οποιοδήποτε παράρτιμα της ΑΚΜΗΣ επιθυμούν σε όλη την Ελλάδα εντελώς δωρεάν” ανέφερε.

Από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, οι απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου θα έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν δωρεάν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε ειδικότητα και παράρτημα της επιλογής τους.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δομένικου, Στάθης Ψωμιάδης δήλωσε ότι «Η ενέργεια της Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ επαναφέρει το χαμόγελο και την ελπίδα στους νέους της σεισμόπληκτης περιοχής μας, καθώς τους δίνεται μια σημαντική ευκαιρία να οικοδομήσουν το μέλλον τους. Ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε στη συνέχιση της αγαστής αυτής συνεργασίας. Εμείς θα συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα με μόνο στόχο η περιοχή μας να γίνει ξανά ένας τόπος προκοπής και ευημερίας».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ