Αντίπαρος: Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα έφτασαν στο νησί – Φιλοξενούνται στο σπίτι του Τομ Χανκς

Στο σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο φιλοξενούνται από χθες ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ.

Σύμφωνα με το ANT1, ο Μπαράκ Ομπάμα έφτασε χθες με τη σύζυγό του Μισέλ στην Αντίπαρο και μάλιστα ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, διοργάνωσαν δεξίωση στο σπίτι τους προς τιμήν του πρώην προέδρου και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Επιπρόσθετα, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικό σταθμός , ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του θα παραμείνουν σε Πάρο και Αντίπαρο, ενώ το βράδυ αναμένεται να δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος επιβεβαίωσε την είδηση και τόνισε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 989 ότι « είναι τιμή και χαρά που θα περάσει από το νησί μας», ενώ όπως σύμφωνα με πληροφορίες του parianostypos.gr μέλη της προσωπικής του ασφάλειας καθώς και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η Αστυνομία και το Λιμενικό βρίσκονται σε ετοιμότητα ενόψει της επίσκεψης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες και μάλιστα παραμονές των εκλογών.

Συγκεκριμένα, η επίσκεψή του θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη διεξαγωγή συνεδρίου του προγράμματος Obama Foundation Leaders στο SNF Nostos Conference (21, 22 και 23 Ιουνίου) στο ΚΠΙΣΝ όπου θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατικής κουλτούρας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Η παρουσία Ομπάμα στην Αθήνα αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως για τα όσα θα πει όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά εν γένει για την πολιτική, ενώ όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1 δεν αποκλείεται πραγματοποιήσει συνάντηση και με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ