Ανθή Σαλαγκούδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την διάρρηξη του σπιτιού της—”Η εμπειρία ήταν τραυματική”

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση ότι έπεσε θύμα διάρρηξης έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στην δημοσίευσή της το βράδυ της Τετάρτης (24/8) η πρώην παίκτρια του Survivor ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για το περιστατικό, αλλά επισήμανε ότι λόγω του σοκ που υπέστη δεν θα επιθυμούσε να μοιραστεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβάν.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δε θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι», έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στη συνέχεια, η ίδια προχώρησε σε δεύτερο ποστ, στο οποίο ανέφερε: «Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη

Να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη μένει στο Χαλάνδρι σε μια τριώροφη μεζονέτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου. Η ίδια απουσίαζε για αρκετές ημέρες για διακοπές και επέστρεψε χθες το βράδυ αντικρίζοντας ένα “βομβαρδισμένο” τοπίο μόλις άνοιξε την πόρτα. Η διάρρηξη πρέπει να είχε γίνει πριν από μερικές ημέρες.

Αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα, έκαναν άνω κάτω το σαλόνι και τα υπόλοιπα δωμάτια. Οι διαρρήκτες άρπαξαν χρυσαφικά αλλά και τσάντες γνωστών οίκων, μεγάλης αξίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ