Άνοιξε η Πατησίων μετά τη νέα ένταση έξω από την ΑΣΟΕΕ – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα ένταση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), με αποτέλεσμα να κλείσει για μισή ώρα η οδός Πατησίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ένταση έξω από την ΑΣΟΕΕ – Κλειστή η Πατησίων

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., περίπου 30 άτομα βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) και έστησαν οδοφράγματα, βάζοντας φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Παράλληλα, άρχισαν να εκσφενδονίζουν διάφορα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Έπειτα από επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης οι νεαροί αποχώρησαν από το σημείο, στις 3 το μεσημέρι.

Στη συνέχεια, η Πατησίων καθαρίστηκε από συνεργείο και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Χθες, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ, όταν δεκάδες άτομα εξήλθαν του Πανεπιστημίου και έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, καίγοντάς τους. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα, όταν το περιπολικό, στο οποίο, επέβαινε δέχτηκε επίθεση με πέτρες από ομάδα αγνώστων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ