Ανώγεια: Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση στο λαιμό του 69χρονου – Υποψίες για βεντέτα

Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε  ο 69χρονος άνδρας, που τραυματίστηκε από όπλο ενώ βρισκόταν κοντά στο μιτάτο του στ’ Ανώγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 69χρονος φέρει δύο τραύματα ένα διαμπερές στο πόδι και ένα στο λαιμό, όπου «σφήνωσε» η σφαίρα, η οποία και αφαιρέθηκε. Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε και πλέον νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Φόβοι για βεντέτα

Ο αδερφός του τραυματία που  έσπευσε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, δήλωσε ανακουφισμένος από την πορεία της υγείας του 69χρονου, καθώς το περιστατικό θα μπορούσε έχει τραγικές συνέπειες για την ζωή του. «Δεν κινδυνεύει η υγεία του. Είναι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μίλησε για το πως σημειώθηκε το περιστατικό, για το οποίο πάντως η αστυνομία διεξάγει έρευνες. Καθώς ο άνδρας είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε  ένοπλη συμπλοκή στα όρη, ο τραυματισμός του άνδρα προκάλεσε υποψίες για βεντέτα.  Η αστυνομία ερευνά τις  συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 69χρονος τραυματίστηκε από το όπλο του.

«Αρμέξαμε το πρωί, πήγε να βοσκήσει τα πρόβατα, γλίστρησε -είναι και μεγάλος άνθρωπος-, έπεσε εκπυρσοκρότησε το πιστόλι και χτυπήθηκε», δήλωσε ο αδελφός του τραυματία.

Aξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο 69χρονος κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, αλλά και στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων όπου μεταφέρθηκε αρχικά, δήλωσε πως ο τραυματισμός του προέκυψε από ατύχημα,  καθώς το όπλο του εκπυρσοκρότησε.

Τον 69χρονο μετέφερε στο Κέντρο Υγείας ο γιος του ο οποίος βρισκόταν στο μιτάτο και έσπευσε όταν άκουσε τον πυροβολισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ