Συγκέντρωση υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω από το ΣτΕ

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποίησαν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας νωρίτερα υγειονομικοί. Με πανό και συνθήματα γιατροί και νοσηλευτές από διάφορες πόλεις συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ μάλιστα έκαψε και έγγραφα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας θα συζητηθούν αιτήσεις οι οποίες στρέφονται κατά των εμβολιασμών και των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self-test) για τον κορονοϊό.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας πάντως έχει απορρίψει αντίστοιχες προσφυγές υγειονομικών, γιατρών, διοικητικών υπαλλήλων νοσοκομείων και μελών της ΕΜΑΚ που ζητούσαν το προσωρινό «πάγωμα» του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολισμού μέχρι την εκδίκαση των κύριων προσφυγών, επικαλούμενο λόγους δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο Επικρατείας όπου εκδικάζεται η προσφυγή τους στην ολομέλεια κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ