Ανέλαβε την ευθύνη για την κοκαΐνη ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι

Παίρνει πάνω του τις ευθύνες για την κοκαΐνη, ο σύντροφος της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Σε δήλωσή του, μέσω του συνηγόρου του, ο σύντροφος του μοντέλου αναφέρει ότι δεν είχε συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας της κοκαΐνης που κατασχέθηκε και υποστηρίζει ότι η συγκατηγορούμενή του, “δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή”.

Υπόθεση Πολυχρονοπούλου: Η δήλωση του δικηγόρου του συντρόφου της

Αναλυτικά, ο δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε.

Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες”.

Eλενα Πολυχρονοπούλου

Ποινική δίωξη στην πρώην παίκτρια ριάλιτι και τον σύντροφό της

Ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, και κατ´ εξακολούθηση από κοινού, από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ´ επάγγελμα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στο μοντέλο  Έλενα Πολυχρονοπούλου και στον σύντροφό του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κοντά 8 κιλά κοκαΐνης.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η Άννα Κανδύλη, στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Πώς έγινε η επεισοδιακή σύλληψη

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αρχικά εντοπίστηκε ο άνδρας στη Νέα Σμύρνη, να κατέχει μία βαλίτσα στην οποία υπήρχαν επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 7 κιλά και 827 γραμμάρια κοκαΐνης.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο ίδιος προέβαλε αντίσταση και χτύπησε τους αστυνομικούς με τα χέρια και τα πόδια του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας κατείχε τα ναρκωτικά “με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής”.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο άνδρας κατηγορούνται για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έλενα Πολυχρονοπούλου

ΕΛ.ΑΣ.: 7 κιλά και 827 γραμμάρια στη βαλίτσα

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
δίκυκλη μοτοσυκλέτα
-3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ