Ανδραβίδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και έκαψαν το αυτοκίνητό τους για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους – ΒΙΝΤΕΟ με τις κινήσεις των δραστών

Βίντεο ντοκουμέντο με το κλεμμένο αυτοκίνητο των δραστών, που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Ανδραβίδα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που μεταδίδει η ιστοσελίδα PatrisNews, καταγράφεται ένα λευκό SUV να κινείται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης λίγο πριν από την ανατίναξη του ΑΤΜ. Όπως φαίνεται οι δράστες είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις τους και είχαν επιλέξει να δράσουν συγκεκριμένη ώρα, όταν δεν υπάρχει κίνηση στους δρόμους, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Λίγες ώρες μετά, το εν λόγω όχημα βρέθηκε καμένο σε χωράφι στο Τραγανό, σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιόμετρου από το σούπερ μάρκετ που ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ. Εκτιμάται ότι με αυτόν τον τρόπο, οι δράστες προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Η ανατίναξη του ΑΤΜ

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/10), τρεις άνδρες έβαλαν στο στόχαστρό τους ένα ATM που βρίσκεται έξω από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ανδραβίδα. Αφού κατέστρεψαν την είσοδο της επιχείρησης, ανατίναξαν το ATM και έκλεψαν τα χρήματα που περιείχε.

Οι δράστες κατέφτασαν στο σημείο με ένα τζιπ και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Αρχικά έσπασαν την είσοδο του Super Market, έξω από το οποίο βρίσκεται το ATM και στη συνέχεια ανατίναξαν το μηχάνημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ