Πρωτοφανές περιστατικό στο Χαϊδάρι – Πυροβολούσε από το μπαλκόνι γιατί πέθανε ο σκύλος του

Η ιστορία με τους άσκοπους πυροβολισμούς κυρίως στη Δυτική Αττική, ακόμη και στη μέση του δρόμου, έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Και πρόκειται για περιπτώσεις που ενέχουν τεράστιο κίνδυνο καθώς έχουν υπάρξει τραυματισμοί, ακόμη και θάνατοι, από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια γαμήλιων γλεντιών και πανηγυριών.

Αυτό που συνέβη όμως στο Χαϊδάρι, ξεπερνά την φαντασία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ένας άνδρας 50 ετών, συνελήφθη το μεσημέρι από την ομάδα Δίας στη Λεωφόρο Φυλής στο Χαϊδάρι, όταν οι γείτονες του ειδοποίησαν ότι βρίσκεται στο μπαλκόνι του και πυροβολεί με καραμπίνα προς κάθε κατεύθυνση. Οι περίοικοι τρομαγμένοι, κρύφτηκαν στα σπίτια τους καθώς ο 50χρονος ήταν εμφανώς μεθυσμένος, έκλαιγε και πυροβολούσε για αρκετή ώρα.

ομάδα ΔΙΑΣ

Η διαπραγμάτευση με τους αστυνομικούς στο Χαϊδάρι

Όταν έφτασαν οι Αστυνομικοί έξω από το τριώροφο σπίτι του άνδρα, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Χρειάστηκε μάλιστα διαπραγμάτευση για να τον πείσουν να σταματήσει να πυροβολεί, να αφήσει την καραμπίνα και να τους επιτρέψει να ανέβουν στο σπίτι.

Ο 50χρονος πείστηκε, υπό την απειλή της σύλληψης, να αφήσει το όπλο του και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφοπλίσουν. Όταν τον ρώτησαν γιατί πυροβολούσε αδιακρίτως απάντησε ότι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση επειδή πέθανε ο σκύλος του.

“Έχασα το σκυλί μου” τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr και συμπλήρωσε ότι μέθυσε και πυροβολούσε γιατί δεν άντεχε την απώλεια. Φυσικά, συνελήφθη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ