Ανατροπή με τον βιαστή στην Λαυρεωτική

Ανατροπή με την υπόθεση της σύλληψης ενός 47χρονου στην Λαυρεωτική. Αρχικά σε ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης αναφέρθηκε ότι πρόκειται για τον λεγόμενο «βιαστή με το λευκό βαν», κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει καθώς πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, 47χρονος που συνελήφθη, κατηγορείται από συγγενείς του ότι ασέλγησε στον 14χρονο ανιψιό του. Η αρχική καταγγελία είχε γίνει πριν από δύο μήνες και τότε ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην πλησιάζει το παιδί.

Χθες ο κατηγορούμενος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, καθώς πήγε στο σχολείο του παιδιού και προσπαθούσε να τον αναγκάσει να μπει στο αυτοκίνητο.

Η μητέρα του 14χρονου κατήγγειλε ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα από τον 47χρονο, μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Στην περιοχή της Λαυρεωτικής υπάρχει και η περίπτωση άνδρα ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 26 έτη φυλάκισης για δύο παιδοβιασμούς, αλλά έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση και να αναφερθεί ότι η σύλληψη αφορούσε τη δική του περίπτωση. Πρόκειται για διαφορετικό άτομο που αυτή τη στιγμή δεν απασχολεί τις αρχές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ