Αναστάτωση στην Αλεξανδρούπολη

Αναστάτωση στην Αλεξανδρούπολη

Ανάστατοι είναι οι γονείς των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης,από συμπεριφορά μαθητή, ο οποίος φέρεται να… απειλεί με τις πράξεις του, τους συμμαθητές του.

Μάλιστα, οι γονείς αποφάσισαν να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο για δύο ημέρες, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη 23 Οκτωβρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη διασφάλιση τόσο της ψυχικής, όσο και της σωματικής ακεραιότητάς τους.

Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο μαθητή είναι ότι σε εξάρσεις θυμού προβαίνει σε πράξεις άκρως επικίνδυνες και σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Μαυροπούλου Μαρίνα, πρόκειται για ένα παιδάκι το οποίο έχει γνωμάτευση ότι είναι μαθητής με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Ο μαθητής φέτος πήρε μεταγραφή στο συγκεκριμένο σχολείο και ήδη από τις πρώτες δύο εβδομάδες παρουσίασε επικίνδυνες συμπεριφορές εις βάρος των υπόλοιπων μαθητών. Το θέμα έχει μακρά ιστορία, καθώς την περσινή χρονιά στο σχολείο που φοιτούσε είχαν σημειωθεί 27 κρούσματα εναντίον μαθητών, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Κλωτσιές, βρισιές, φτύσιμο, πέταγμα καρέκλας, αναποδογύρισμα τραπεζιών, πέταγμα πέτρας αλλά και προσπάθεια να βγάλει το μάτι άλλου μαθητή με μολύβι είναι κάποιες από τις πράξεις που καταγράφηκαν και κάνουν τους γονείς των υπολοίπων μαθητών να φοβούνται.

 

Πηγή: e-evros.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ