Απροσπέλαστο πεζοδρόμιο στο Χαλάνδρι – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Εν έτει 2022 στην Ελλάδα, υπάρχουν πεζοδρόμια τα οποία μοιάζουν να είναι πραγματικά απροσπέλαστα για τους πεζούς.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, πεζοδρόμιο στο Χαλάνδρι επί της οδούς Ζαλοκώστα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, γεγονός που δυσχεραίνει τη ζωή τόσο των πεζών όσο και των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.

Ο αναγνώστης του enikos.gr τόνισε πως έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Δήμο Χαλανδρίου, από το 2021, όμως η εικόνα του πεζοδρομίου παραμένει η ίδια.

Χαλάνδρι: Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.