Πάτρα: Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης για VIP personal training 3 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας – ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκίνησαν VIP personal training σε γυμναστήριο στην Πάτρα. Η απόφαση αυτή των γονέων αποτελούσε μία προσωπική τους επιλογή, που σήμερα, πλέον, εξετάζεται ως ένα ακόμη κομμάτι του μυστήριου “παζλ” με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας, που βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” ιατροδικαστικών, αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών. 

Η 33χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, σήμερα διατάχθηκε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο και των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ανοίξει ο “φάκελος” για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς τους. Σύμφωνα με το mega, την επίμαχη περίοδο που το ζευγάρι πήγε στο γυμναστήριο η οικονομική τους κατάσταση δεν ήταν καλή. Το Live News παρουσίασε ένα βίντεο με το ζευγάρι να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο, τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Το πακέτο και η συμπεριφορά του ζευγαριού

Στην εκπομπή μίλησε ο Κώστας Βαβάτσικος, ο οποίος ήταν ο personal trainer της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Όπως ανέφερε, η 33χρονη πήγε στο γυμναστήριο γύρω στις 25 με 30 Ιουνίου 2019 και στη συνέχεια ακολούθησε και ο πατέρας, ο οποίος ήθελε να προετοιμαστεί για το ποδόσφαιρο.

“Το πακέτο ήταν στα 150 ευρώ οι 10 συνεδρίες, ο καθένας. Είχαν πάρει πακέτο, το μοιράζονταν κι όταν τελείωσε πήραν και δεύτερο, δεν θυμάμαι εάν πήραν και τρίτο. Είναι το πιο ακριβό πρόγραμμα που έχουμε”, δήλωσε ο γυμναστής.

Ερωτηθείς για την συμπεριφορά των γονέων, καθώς ο χαμός της πρώτης τους κόρης, της Μαλένας, ήταν πρόσφατος, ο ίδιος είπε:

“Ο Μάνος μία φορά που μου είχε ανοιχτεί μου είχε πει για τον θάνατο της Μαλένας. Είχε βουρκώσει, είχε συγκινηθεί. Η Ρούλα ήταν παγωμένη, είχε αυτό το βλέμμα που είδαμε στην τηλεόραση όταν είχε βγει. Δεν είχαν δείξει ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους”, είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ