Αμαλιάδα: Χαμόγελα για το 9χρονο αγοράκι που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το 9χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι όταν του επιτέθηκε σκύλος στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το αγόρι είχε μεταβεί με την οικογένειά του σε φιλικό σπίτι στον Καρδαμά Αμαλιάδας. Εκεί στην αυλή μαζί με τον 9χρονο ήταν τουλάχιστον ακόμα δύο παιδάκια μικρότερης ηλικίας.

Ο σκύλος ράτσας ελληνικού ποιμενικού, που ήταν δεμένος, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα του και να κινηθεί εξαγριωμένος προς τα παιδιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 9χρονος μπήκε μπροστά για να γλιτώσει τα δύο άλλα παιδάκια και ο σκύλος τον δάγκωσε στη γάμπα, κόβοντας μεγάλο τμήμα, το οποίο όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε για να μπορέσουν οι γιατροί να το συρράψουν.

Η βλάβη στο πόδι του παιδιού ήταν σοβαρή και αρχικά του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Γ.Ν. Αμαλιάδας και έπειτα ξεκίνησε διακομιδή στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου ενημερώθηκε άμεσα το ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να αναμένουν το παιδί και να προχωρήσουν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο εννιάχρονος Νικόλας από την περιοχή της Αμαλιάδας, μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από σκύλο.

Στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν δυσάρεστες και κυρίως ανεπανόρθωτες συνέπειες για το πόδι του εννιάχρονου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ