Αλμυρός: Τρομοκρατεί την πρώην σύντροφό του 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Τρομοκρατεί την πρώην σύντροφό του 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η ζωή μιας 38χρονης η οποία μετά τον χωρισμό της με έναν 37χρονο από την Χαλκιδική, έκανε το επόμενο βήμα, παντρεύτηκε και απέκτησε οικογένεια στον Αλμυρό .

Εκείνος όμως, δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news την παρακολουθεί, της στέλνει διαρκώς μηνύματα και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στο ζευγάρι και τα παιδιά του την ώρα που βρίσκονται σε ταβέρνα ή στην θάλασσα. Η 38χρονη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του τα οποία παραβιάστηκαν προχθές.

Ο 38χρονος ταξίδεψε για ακόμη μία φορά από την Χαλκιδική και βρέθηκε έξω από το σπίτι της στέλνοντας ακατάληπτα μηνύματα . Άλλες φορές αναφερόταν στη συντριβή που αισθάνεται και στη νοσταλγία, ενώ τα περισσότερα μηνύματα δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Χθες ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο έπειτα από 24ωρη κράτησή του καθώς το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Η γυναίκα με τον σύζυγό της ήταν πιασμένοι από το χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

«Μας τρομάζει, μας τρομοκρατεί , δεν ξέρουμε τα να κάνουμε. Έχει γίνει πλέον επικίνδυνο , να βγαίνεις από το σπίτι σου και να τον βλέπεις μπροστά σου» ανέφερε το ζευγάρι. Ο 37χρονος ζήτησε προθεσμία για τη Δευτέρα και διορισμό δικηγόρου από το δικαστήριο.

Στο δικαστήριο ήταν εκνευρισμένος και έκανε επιθέσεις στην δικηγόρο του ζευγαριού που ζήτησε την κράτησή του έως τη Δευτέρα . Η εισαγγελέας της έδρας τον ενημέρωσε πως εάν πλησιάσει το ζευγάρι ή τους ενοχλήσει με μηνύματα, θα οδηγηθεί ξανά στο Αυτόφωρο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ