Άλκης Καμπανός: «Ήταν ένα ήσυχο παιδί, η οικογένεια του είχε δώσει αγάπη» – Συγκίνησε η αδελφή του 19χρονου

Συγκίνησε η αδελφή του Άλκη Καμπανού, η οποία κατέθεσε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για την στυγερή δολοφονία του 19χρονου. Μετά τους γονείς του Άλκη, η αδελφή του πήρε σειρά στις καταθέσεις και περιέγραψε με λόγια αγάπης τον χαρακτήρα του.

Δολοφονία Άλκη: «Είμαι η μητέρα του, κοιτάξτε με – Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου;» ξέσπασε η μητέρα του 19χρονου

«Δεν θυμάμαι ποτέ να επιτέθηκε σε κάποιον», είπε, μεταξύ άλλων, χωρίς να κοιτάξει ούτε μια στιγμή τους «12» που κατηγορούνται για τη δολοφονία του αδελφού της. Εξήγησε ότι «ενημερώθηκα για το συμβάν από την δικογραφία αλλά και όσα μπορούσα να ακούσω και να μάθω. Είμαι μεγαλύτερη σε ηλικία από τον Άλκη, κατά δύο χρόνια».

«Ο Άλκης ήταν ένα ήσυχο παιδί, δεν μπλεκόταν σε καβγάδες, ήταν πάντα γλυκός μαζί μου. Σε όλες τις καταστάσεις ψύχραιμος. Ήταν από μία οικογένεια που του είχε δώσει αγάπη, έδειχνε πάντα σεβασμό προς τους άλλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή του, σύμφωνα με το thesstoday.

Άλκης Καμπανός: Νέα ένταση ανάμεσα σε Κούγια και Ταουξή – «Αλέξη, λες πράγματα που μόνο μεθυσμένος μπορεί να πει»

Όπως περιέγραψε, πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια στην Επανομή. «Στην Επανομή κυρίως περάσαμε το γυμνάσιο – λύκειο, τα δύο τελευταία χρόνια, Γ’ λυκείου ήμασταν στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο περιστατικό που να έχει επιτεθεί σε κάποιον ο Άλκης ή να έχει βρίσει ή να έχει σηκώσει χέρι. Γενικά ήταν πολύ ήρεμος, διαχειριζόταν όλες τις καταστάσεις με ψυχραιμία», είπε.

Σημείωσε μάλιστα ότι: «Απ’ όσο γνωρίζω δεν έφερε κάποιο μαχαίρι πάνω του». Καταλήγοντας είπε χαρακτηριστικά για τον αδελφό της ότι «κάπνιζε για μία περίοδο αλλά το έκοψε, κάπνιζε πλέον μία στο τόσο».

Δολοφονία Άλκη: «Σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν» – Η συγκλονιστική κατάθεση του πατέρα του 19χρονου στο δικαστήριο

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του κολλητού φίλου του Άλκη Καμπανού. Σημειώνεται πως την σημερινή συνεδρίαση παρακολουθεί και ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος καθόταν μαζί με την οικογένεια στην πρώτη σειρά των θέσεων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ