Άλιμος: Παράνομο παρκάρισμα «κόβει» πεζοδρόμιο στα δύο – ΦΩΤO αναγνώστη

Καθημερινές είναι οι καταγγελίες των αναγνωστών του enikos.gr για τα παρκαρίσματα ορισμένων ασυνείδητων οδηγών.

Πέτρου Ράλλη: «Με πλαστικό πλέγμα η γέφυρα έναν χρόνο μετά το φρικτό τροχαίο με θύμα 43χρονο» – Καταγγελία αναγνώστη

Όπως φαίνεται σε νέες φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, οδηγός στην οδό Κύπρου στον Άλιμο με σκοπό να έχει πρόσβαση στο πάρκινγκ του σπιτιού του έχει φτιάξει ράμπα που διαπερνά το πεζοδρόμιο.

Ωστόσο, ο οδηγός δε χρησιμοποιεί τη ράμπα μόνο για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του αλλά και για το παρκάρισμα. Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες ο ασυνείδητος οδηγός  παράτησε το αυτοκίνητό του πάνω στη ράμπα με σκοπό να «βολέψει» στο πάρκινγκ του σπιτιού του και το δεύτερο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το όχημά να «κόβει» στα δύο το πεζοδρόμιο  καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα και σε οικογένειες με παιδικά καρότσια.

Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε στο πεζοδρόμιο και πάνω στις πλάκες καθοδήγησης – ΦΩΤΟ αναγνώστη

 

Ακολουθούν οι φωτογραφίες του αναγνώστη του enikos.gr

Άλιμος Παρκάρισμα

Άλιμος Παρκάρισμα

Ο ίδιος αναγνώστης έστειλε φωτογραφίες κι άλλου παράνομου παρκαρίσματος στον ίδιο δρόμο. Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες δείχνουν οδηγό να έχει παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από ιδιωτικό πάρκινγκ φράζοντας την είσοδο και την έξοδο οχημάτων.

Άλιμος Παρκάρισμα

 

Άλιμος Παρκάρισμα

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Θεσσαλονίκη: Σκουπίδια στον Θερμαϊκό και ξηλωμένο φανάρι πεζών – Καταγγελία αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ