Αλεξανδρούπολη: Σε αυτό το πηγάδι πνίγηκε ο ηλικιωμένος – Έσκυψε να βγάλει νερό για τον σκύλο του

Στο πηγάδι της φωτογραφίας έχασε τη ζωή του ο 80χρονος άνδρας από το χωριό Πέπλος στην Αλεξανδρούπολη, όταν προσπάθησε να βγάλει νερό για να πιει ο σκύλος του.

Τραγωδία στον Έβρο – Νεκρός άνδρας που έπεσε σε πηγάδι

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Evros-news.gr, το βράδυ του Σαββάτου ο ηλικιωμένος, που αντιμετώπιζε και προβλήματα με την καρδιά του, έβγαλε βόλτα τον αγαπημένο του σκύλο. Κάθισε να ξεκουραστεί στο παγκάκι που βλέπετε στη φωτογραφία, έβγαλε το μπουφάν του και αφού τράβηξε το μεταλλικό καπάκι από το πηγάδι, έσκυψε για να βγάλει λίγο νερό. Όμως ζαλίστηκε, έπεσε μέσα στο πηγάδι, χτύπησε και τελικά πνίγηκε.

Τον βρήκε περαστικός ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά και την Πυροσβεστική. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα με 7 Πυροσβέστες από την Αλεξανδρούπολη, αλλά και μέλη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών. Η επιχείρηση ανάσυρσης του άτυχου ηλικιωμένου δεν ήταν εύκολη, αφού το πηγάδι ήταν στενό, με πλάτος περίπου μισό μέτρο. Όταν έβγαλαν τον άτυχο 80χρονο, διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρός. Τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο χωριό Πέπλος, ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβή αιτία του θανάτου του.

πηγάδι νεκρός Αλεξανδρούπολη
ΦΩΤΟ: evros-news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ