Αλεξανδρούπολη: «Περικυκλωμένο» το ξενοδοχείο όπου θα βρεθεί ο Αυγενάκης – «Είμαστε έτοιμοι για όλα» δηλώνουν οι αγρότες-ΒΙΝΤΕΟ

Δεκάδες είναι τα τρακτέρ που έχουν κατακλύσει τους δρόμους έξω από το ξενοδοχείο, όπου θα βρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, με την Ελληνική Αστυνομία να βρίσκεται σε επιφυλακή.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι αγρότες από το νότιο Έβρο ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση το ξενοδοχείο, το οποίο στεγάζεται στην είσοδο της Χιλής, στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης συνοδεία του υφυπουργού, Σταύρου Κελέτση θα συναντηθεί με δύο εκπροσώπους κτηνοτρόφων, δύο μελισσοκόμων, δύο ελαιοπαραγωγών και δύο αγροτών.

Ωστόσο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άφιξη του Λευτέρη Αυγενάκη, αγρότες από την ευρύτερη περιοχή επιστράτευσαν τα τρακτέρ τους με στόχο, όπως λένε, να «περικυκλώσουν» το ξενοδοχείο και να κάψουν κατεστραμμένες ζωοτροφές.

Υποστηρίζουν, επίσης, ότι προτεραιότητά τους είναι να ακουστούν οι πυρόπληκτοι αγρότες κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι, με την πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα με τα αγροτικά μηχανήματα να είναι πάντοτε στο τραπέζι, ιδίως εάν η επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, την Τρίτη, αποδειχθεί άκαρπη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ