Αλεξανδρούπολη: Δύο νεκροί Βούλγαροι σε παραλίες της πόλης

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τη ζωή τους έχασαν δύο υπήκοοι Βουλγαρίας σε παραλίες της Αλεξανδρούπολης την Κυριακή.
  • Το πρωί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 73χρονος από την παραλία Ε.Ο.Τ., ενώ το μεσημέρι 82χρονος από την παραλία «Δελφίνι».
  • Για τα δύο περιστατικά διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τη ζωή τους έχασαν δύο υπήκοοι Βουλγαρίας σε παραλίες της Αλεξανδρούπολης την Κυριακή.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το πρωί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Ε.Ο.Τ. Αλεξανδρούπολης, 73χρονος υπήκοος Βουλγαρίας.

Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστρια, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση

Εξάλλου το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία «Δελφίνι» Αλεξανδρούπολης 82χρονος υπήκοος Βουλγαρίας.

Στον 82χρονο παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και εν συνεχεία διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Και για τα δύο περιστατικά την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.