Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκλονιστικό γκράφιτι έξω από το κολυμβητήριο του Βύρωνα

Ενα συγκλονιστικό γκράφιτι  με το πρόσωπο του αργυρού Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από «μάχη» με τον καρκίνο, στις 14 Οκτωβρίου, σε ηλικία 43 ετών, κοσμεί πλέον τον τοίχο του κολυμβητηρίου του Βύρωνα.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης απεικονίζεται χαμογελαστός, γαλήνιος και έχει στον λαιμό του κρεμασμένο το αργυρό μετάλλιο. Ο δημιουργός του γκράφιτι, «Πλάτων», επέλεξε να προσθέσει την εξής φράση από την τελευταία συγκλονιστική επιστολή που άφησε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πριν φύγει από τη ζωή: «Αν σωθεί έστω κι ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου».

Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έφυγε από την ζωή, νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου σε ηλικία 43 ετών, στις 14 Οκτωβρίου.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω μιας συγκλονιστικής του ανάρτησης, στην οποία αναφέρεται στη ζωή του, την ασθένεια και τη μάχη που έδωσε, τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του, αλλά και την οικογένειά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ