Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παίζει μπάλα με Μάνταλο και Κριστιάνο σε πλατεία της Αθήνας – ΒΙΝΤΕΟ

Την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο σε πλατείες και πεζόδρομους είχαν οι μικροί μαθητές σε ολόκληρη την χώρα, μιας και η σημερινή μέρα στα σχολεία ήταν μέρα γιορτής ενόψει της 28ης Οκτωβρίου. Σε μία παρέα από μπόμπιρες εκτός από τον Ρονάλντο και τον Μάνταλο συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Κι αν οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν στην πλατεία λόγω των ονομάτων στις φανέλες των παιδιών, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε διά ζώσης και απόλαυσε το παιχνίδι με τα παιδιά.

Ο Κωσταντίνος Αργυρός  ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο απαθανατίζεται να παίζει σε μια μικρή πλατεία μπάλα με παιδάκια.

Μάλιστα ένα εξ αυτών φορά φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα του Πέτρου Μάνταλου και ένα άλλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Αργυρός δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και πως είναι φίλος του Παναθηναϊκού. Άγνωστο παραμένει αν ο τραγουδιστής μετά το παιχνίδι είπε και το τραγούδι  των Locomondo: «Σε μια αλάνα που εμείς τη λέγαμε Μαρακάνα, παίζαμε Μπάρτσα, Γιουβέντους, Ρεάλ…», πάντως όπως αποδείχθηκε σήμερα ήταν μέρα για γκολ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ