Ανοίγει η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου: “Πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους” – Το ηχητικό ντοκουμέντο

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η πρώτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου την Τετάρτη, η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο.

Σε αυτό, ακούγεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ να μιλά για την σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη. Συγκεκριμένα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ηχογραφήσει τις σκέψεις του και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η γυναίκα μου είναι αθώα και έζησε 4 τραγικά χρόνια. Στο νοσοκομείο και στο ψυχιατρείο του Δρομοκαΐτειου οι συνθήκες ήταν δραματικές και επιπλέον είχε δυσμενή μεταχείριση».

«Βεβαίως και νιώθω ενοχές και αυτό δεν μπορώ δυστυχώς ούτε μπορούσα να το επηρεάσω, ούτε μπορώ και τώρα να το επηρεάσω. Το ακυρώνω αυτό το πράγμα. Εξαιτίας μου και βασανίστηκε και φυλακίστηκε και πέρασε τέσσερα χρόνια φυλακή. Αυτή είναι μία πραγματικότητα. Αλλά η γυναίκα μου μου στάθηκε όλο αυτό το διάστημα και αυτό εκτιμώ και είμαι δεσμευμένος μαζί της ψυχικά γιατί όλο αυτό το βασανιστήριο το περάσαμε μαζί», αναφέρει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην εκπομπή εκτίμησε πως «πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους» εξηγώντας ότι μέσα στις διαθήκες ο Άκης Τσοχατζόπουλος ξεκαθαρίζει ποιες είναι οι σχέσεις του με την οικογένεια και ποιες με τη σύζυγό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ