Ακινητοποιήθηκε συρμός του τραμ στην Ποσειδώνος – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς που κινούνταν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο συρμός του τραμ που εκτελούσε το δρομολόγιο “Σύνταγμα – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” ακινητοποιήθηκε την ώρα που διέσχιζε κάθετα τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Από φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, φαίνεται ο συρμός να έχει ακινητοποιηθεί ακριβώς στο κέντρο της Λεωφόρου, με ελάχιστα αυτοκίνητα να μπορούν να περάσουν από τη δεξιά λωρίδα, ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ουρά των αυτοκινήτων που περίμεναν να επιδιορθωθεί το πρόβλημα στον συρμό του τραμ έφτανε μέχρι τη Λεωφόρο Αλίμου.

Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Τραμ Λεωφόρο Ποσειδώνος

Τραμ Λεωφόρο Ποσειδώνος

Τραμ Λεωφόρο Ποσειδώνος

Τραμ Λεωφόρο Ποσειδώνος

Τραμ Λεωφόρο Ποσειδώνος

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ