Αίγιο: Πανικός στο νοσοκομείο – Ασθενής έδειρε δύο γιατρούς

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στο Νοσοκομείου Αιγίου πριν από λίγες ημέρες, όταν δυσαρεστημένος ασθενής χτύπησε δύο γιατρούς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα filodimos.gr.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αιγίου, με έναν ασθενή να προσέρχεται σε κατάσταση αλλοφροσύνης και επιθετικότητας. Από τη μανία του δεν γλίτωσαν δύο γιατροί, αλλά και άλλοι ασθενείς που έτυχε να είναι στο σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε τραυματισμός ενός τραυματιοφορέα που έσπασε το χέρι του και κλήθηκε να παρέμβει η Αστυνομία. Μόνο που την επόμενη ημέρα, συγγενείς του συλληφθέντα πήγαν ξανά στο Νοσοκομείο με απειλητικές διαθέσεις, γιατί έμπλεξαν με την αστυνομία τον συγγενή τους.

Σχετικά με το περιστατικό η Διοίκηση του Νοσοκομείου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Με αφορμή πρόσφατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) , η Διοίκηση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ Αιγίου καταδικάζει απερίφραστα για μια ακόμη φορά κάθε μορφή βίας εναντίον του προσωπικού, το οποίο διαχρονικά υπερβάλλει εαυτόν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Αυτονόητη είναι η πραγματοποίηση όλων των νόμιμων ενεργειών για το συγκεκριμένο επεισόδιο.»

Ραδιοφωνική παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μέσω του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ εξέφρασε τον προβληματισμό του και σημείωσε ότι σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, θα υπάρξουν περαιτέρω παρεμβάσεις ώστε να διασφαλίζεται τόσο η απρόσκοπτη παροχή έργου εκ μέρους των γιατρών και του προσωπικού της δημόσιας υγείας, όσο και η ασφάλεια και των ασθενών.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ