Αιγάλεω: Σε διαρροή υγραερίου οφείλεται η έκρηξη – Πώς ο πάγκος της λαϊκής έσωσε τον πωλητή

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα από την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στην οδό Δημαρχείου, στο Αιγάλεω.

Έκρηξη στο Αιγάλεω: «Βομβαρδισμένο» τοπίο η λαϊκή αγορά – Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο πωλητής της λαϊκής αγοράς στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, καθώς όταν έγινε η έκρηξη ο ίδιος ήταν σκυμμένος και έφτιαχνε τον πάγκο του κι έτσι η πόρτα που εκσφενδονίστηκε πέρασε από πάνω του και δεν τον χτύπησε.

Εκτός από τον πωλητή της λαϊκής αγοράς, ο οποίος φέρει εκδορές κι έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο, από την έκρηξη τραυματίστηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή. Ευτυχώς, επειδή ήταν νωρίς δεν υπήρχαν πολλοί καταναλωτές στο σημείο και οι τραυματίες ήταν μόνο δύο.

Οι πρώτες εικόνες από την έκρηξη στο Αιγάλεω

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη συνέβη εξαιτίας διαρροής υγραερίου. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού προσπάθησε να ανάψει μία σόμπα και λόγω της διαρροής που δεν είχε αντιληφθεί, έγινε η έκρηξη.

Οι μαρτυρίες για την έκρηξη

«Έγινε χαμός. Γύρισα από το μπαμ. Ήταν γερή έκρηξη» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ενώ άλλος περιέγραψε την έκρηξη σαν να έγινε σεισμός.

Έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου στο Αιγάλεω

έκρηξη Αιγάλεω έκρηξη Αιγάλεω

Η πυροσβεστική διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό. «Ακούστηκε σαν σεισμός και είδαμε τις ομπρέλες στον αέρα. Ο ιδιοκτήτης ευτυχώς έπειτα από λίγο βγήκε από το κατάστημα. Είχε αίματα και εκδορές. Περπατούσε, μιλούσε, ήταν σχετικά καλά. Αν ήταν δύο ώρες μετά θα είχαμε πολλά θύματα» είπε κάτοικος στον ΑΝΤ1.

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης

 

έκρηξη Αιγάλεω έκρηξη Αιγάλεω έκρηξη Αιγάλεω έκρηξη Αιγάλεω

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ