Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ετοιμάζει τη διαθήκη του

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε γνωστός ηθοποιός, μιλώντας για τη σχέση του με τον χρόνο αλλά και τον θάνατο. Η αποκάλυψή του για τη διαθήκη που ετοιμάζει.

Η «παράνομη» κόρη του Τζακ Νίκολσον σπάει τη σιωπή της: Μου είπαν να μην το πω σε κανέναν

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασούλης μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha για την καλλιτεχνική διαδρομή του, για τις σκέψεις του για το μέλλον, το«J2US» και τη σχέση του με το χρήμα.

«Με αγχώνει εξαιρετικά ο χρόνος που περνά, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά το υπομένεις. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θα ήθελα να χάσω το μυαλό μου και το ακμαίο του σώματος. Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπάω», είπε, μεταξύ άλλων.

Έκρηξη στο Αιγάλεω: «Βομβαρδισμένο» τοπίο η λαϊκή αγορά – Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες
Και συνέχισε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά, αλλά όχι τόσα ώστε να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλεύω. Ζούσα άνετα και ξόδευα τα λεφτά μου σε ταξίδια. Δεν έχω καμία σχέση με τη λέξη οικονόμος. Είμαι σκληρός διαπραγματευτής των χρημάτων», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του.
«Στο θέατρο μπορώ να την στήνω όπως θέλω. Νομίζω ότι δεν φέρθηκα πολύ καλά στον εαυτό μου, θα έπρεπε να είμαι πιο αυστηρός και συγχρόνως πιο αγαπησιάρης. Είπα το ναι σε πράγματα που ήταν αηδία και είπα όχι σε πράγματα που ήταν εκπληκτικά. Δεν φέρθηκα καλά.», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: Εκεί που αγαπάω είμαι το πιο εύκολο πλάσμα, είμαι δοτικός ίσως παραπάνω από ό,τι πρέπει πολλές φορές, τόσο που μπορεί να ενοχλεί τον άλλον. Αν μου αρέσει κάποιος άνθρωπος θα τον διεκδικήσω μέχρι θανάτου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ