Αιγάλεω: Επίθεση σε ανήλικους με οπαδικό κίνητρο – Τους ζήτησαν να αφαιρέσουν τα διακριτικά του ΠΑΟ

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Αιγάλεω για επίθεση με οπαδικό κίνητρο, με θύματα επίσης ανήλικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, μια ομάδα 10 ατόμων προσέγγισε στην οδό Κυπαρισσίας παρέα τεσσάρων ανηλίκων -ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Οι 3 συλληφθέντες τους ζήτησαν να αφαιρέσουν τα διακριτικά της ομάδας του Παναθηναϊκού που φορούσαν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και λίγο αργότερα εντοπίστηκαν οι τρεις ανήλικοι.  Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκε ένα κατσαβίδι και στην κατοχή του 16χρονου μία ξύλινη βέργα 83 εκατοστών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας και του νόμου περί όπλων.

Τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων στον Κολωνό για φωτοβολίδες

Το απόγευμα της Κυριακής (9/4) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν στην οδό Σιδηροκάστρου στον Κολωνό τέσσερις ανήλικους (ηλικίας από 15 έως 17 ετών), οι οποίοι αρχικά κρίθηκαν ύποπτοι. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν πάνω τους φωτοβολίδες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών και παράβαση του νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ