Αγρότες: Βγήκαν με τα τρακτέρ και απέκλεισαν τον Ε-65 στην Καρδίτσα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι σε διάφορες περιοχές της χώρας, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συναντηθεί μαζί τους τη Δευτέρα.

Με βάση τις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων στη Νίκαια Λάρισας, αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον νομό Καρδίτσας και Φαρσάλων ανέβηκαν στις 5 το απόγευμα πεζοί, με τη συμβολική συμμετοχή ενός τρακτέρ και ενός αγροτικού αυτοκινήτου , στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 τον οποίον απέκλεισαν, όπως μεταδίδει το thessaliatv.gr.

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι αναφέρουν πως είναι ανοιχτοί στον διάλογο αρκεί, όπως λένε, να είναι ουσιαστικός και επί των αιτημάτων τους τα οποία στάλθηκαν στον πρωθυπουργό. Την Παρασκευή, στις 6.30 διοργανώνουν μεγάλο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας.

Αύριο αναμένουν εμπόρους, επαγγελματοβιοτέχνες και άλλους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι με αυτοκινητοπομπή θα μεταβούν στο μπλόκο και θα συμμετέχουν στον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου.

Δείτε φωτογραφίες από την εφημερίδα neosagon.gr:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ