Αγρότες: Κινητοποιήσεις σε Ξάνθη και Μυτιλήνη – ΒΙΝΤΕΟ

Δυναμικό παρών έδωσαν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι οι αγρότες της Ξάνθης, πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας συμβολικά με τα τρακτέρ τους σε κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, με πορεία προς την Αντιπεριφέρεια, όπου και  «στρατοπέδευσαν».

Σε δηλώσεις τους προς τα ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι των αγροτών τόνισαν πως δεν θέλουν από το κράτος να τους δώσει χρήματα ούτε ζητάνε ελεημοσύνη, αλλά να έχουν το δικαίωμα να εργάζονται και να αμείβονται αξιοπρεπέστατα από την εργασία τους και την παραγωγή τους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δηλώσεις εκπροσώπων των Αγροτών και συνδικαλιστικών φορέων:

Μυτιλήνη: Σε αποκλεισμό για δύο ώρες του λιμανιού προχώρησαν οι αγρότες της Λέσβου

Στους δρόμους βγήκαν για τέταρτη φορά το τελευταίο διάστημα οι αγρότες της Λέσβου, στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους. Στις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Λάρσου, έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα, τον δρόμο και στη συνέχεια πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης. Στις 2 το μεσημέρι οι αγρότες απέκλεισαν το δρόμο του λιμανιού της Μυτιλήνης καθώς και όλες τις εισόδους- εξόδους ως ένδειξη διαμαρτυρίας και όπως δηλώνουν θα παραμείνουν εκεί μέχρι το απόγευμα οπότε υπάρχει προγραμματισμένο δρομολόγιο του «Νήσος Σάμος».

Έριξαν επίσης άχυρα στην είσοδο του λιμανιού.

Συνάντηση με τον βουλευτή της ΝΔ Μάνο Κόνσολα είχαν οι αγρότες της Ρόδου

Συνάντηση με τον βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ, Μάνο Κόνσολα είχαν σήμερα οι αγρότες της Ρόδου προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου, παρουσία δεκάδων αγροτών και ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ