Άγριος καβγάς στην Πάτρα: Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου έδειρε επίτροπο Ναού

Πολύ σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού έγινε πριν από μερικές ημέρες στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο σπίτι επιτρόπου Ιερού Ναού. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αφορμή για το περιστατικό ήταν η επί μήνες διαμάχη ανάμεσα στον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο και την ενορία για τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας.

Ο Σύλλογος επιθυμεί να δοθεί ο προαύλιος χώρος του ναού για χρήση από τον Δήμο και τους δημότες της ευρύτερης περιοχής (για διοργάνωση εκδηλώσεων κ.λπ.), φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι του ναού διαφωνούν.

Στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων και συζητήσεων ο πρόεδρος του Συλλόγου «αρπάχτηκε» με τον επίτροπο και μάλιστα μέσα στο σπίτι του δεύτερου. «Τα χτυπήματα ήταν επαγγελματικά. Προσπαθούσε να προστατεύσει μέλη της οικογένειάς του και δεχόταν χτυπήματα σε… καίρια σημεία» είπε τηλεφωνικά συγγενικό του πρόσωπο.

Και μπορεί ο επίτροπος να έκανε μέρες να συνέλθει, όμως μήνυση δεν έχει υποβάλει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, αφού ο πρόεδρος φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών. Ήδη, πάντως, βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες και από τις δύο πλευρές ώστε να υπάρξει κάποια λύση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ