Άγριος ξυλοδαρμός 57χρονης στον Βόλο από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Χειροπέδες σε 60χρονο από τον Βόλο έπειτα από νέο σοκαριστικό ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Ο άνδρας πλάκωσε στις μπουνιές και τις κλωτσιές την εν διαστάσει σύζυγό του και την έστειλε στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν προχθές το βράδυ στη Νέα Ιωνία. Ο εν διαστάσει σύζυγος πήγε στο σπίτι που διαμένει η 57χρονη και αφού διαπληκτίστηκαν άρχισε να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και τα χέρια και να την κλωτσά στα κάτω άκρα. Μόλις η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ο ίδιος τράπηκε σε φυγή. Η 57χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με μώλωπες και εκχυμώσεις.

Για το συμβάν έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας. Αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον δράστη, τον οποίο συνέλαβαν. Την Πέμπτη ο 60χρονος δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί, όμως η δίκη αναβλήθηκε, καθώς απουσίαζε η βασική μάρτυρας της υπόθεσης, δηλαδή η παθούσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει για νοσηλεία στο “Αχιλλοπούλειο”.

Ο 60χροος αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες: Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Μετά την αναβολή θα δικαστεί στις 29 Ιουλίου.

Πηγή: taxydromos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ